imageLoader
Izvučeni brojevi novogodišnje lutrije!

U veseloj i izvrsnoj atmosferi na prepunom Trgu Matije Gupca pod vodstvom Djeda Mraza i njegovog pomoćnika te uz fantastičan koncert Tu i tamo benda, za kraj 2019.godine održano je javno izvlačenje šeste po redu Novogodišnje lutrije u organizaciji Društva invalida Poreč.

Prodano 10000 srećki. Tražio se listić više <3 !

Nagrade su izvlačila dječica iz publike,a sretnog dobitnika prve nagrade izvukao je naš Loris Legović.

Trideset nagrada, podići se mogu svakim radnim danom u Društvu invalida od 9-13 h uz predočenje dobitnog listića do 04.02.2020.g

HVALA donatorima, sponzorima, HVALA svima koji su srećke prodavali, HVALA svima koji su srećke kupili, HVALA SVIMA, koji su na bilo koji način doprinijeli u realizaciji ove već tradicionalne manifestacije humanitarnog karaktera.

Sav prihod ide za program Mobilnog tima – pomoć najpotrebitijim članovima društva s najtežim stupnjem oštećenja (obavljanje lakših kućanskih poslova, kupnja namirnica, lijekova, vožnja kod liječnika, obavljanje administrativnih poslova, odlasci u šetnju …..), te za kupnju ortopedskih pomagala.

Od srca HVALA i Tu i tamo bendu koji nas već treću godinu za redom podržava i uveseljava.

Hvala komisiji u sastavu: Elio StifanicDenis Mikatović JugovacLjubica Devetak-Prokeš i Tanja Kocijančić

Hvala voditelju Gordan Gregurović

HVALA svima koji prate naš rad i prepoznaju naš trud i važnost pomaganja onima kojima je naša pomoć potrebna, a koje ne vidimo i ne čujemo jer su izolirani u svojim domovima.

Presretni i zahvalni, želimo svima zdravu, sretnu, veselu i uspješnu 2020.g.