imageLoader
Izvlačenje Novogodišnje lutrije 2021.

Izvlačenje Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč je, kao i prethodne godine, održano u online izdanju uz izravan prijenos. Sretni listići izvučeni su u prostorijama Društva invalida uz prisustvo komisije, a dobitnike je izvukao Djed Božićnjak. 


Prodano je 6814 srećki!


Nagrade se mogu podići u Društvu invalida, Vukovarska 9, uz prethodnu najavu na br. telefona 052/425-119, uz predočenje dobitnog listića do 05.02.2022.g.

Sav prihod namijenjen je za potrebe programa Mobilnog tima – pomoć najpotrebitijim članovima društva (obavljanje lakših kućanskih poslova, kupnja namirnica, lijekova, vožnja kod liječnika, obavljanje administrativnih poslova, odlasci u šetnju...) te za kupnju ortopedskih pomagala.


Veliko HVALA donatorima, sponzorima, HVALA svima koji su srećke prodavali, HVALA svima koji su srećke kupili, HVALA SVIMA koji su na bilo koji način doprinijeli u realizaciji ove već tradicionalne lutrije humanitarnog karaktera.

Hvala komisiji koju su činili Denis Mikatović, Nensi Beato Baturić i Ljubica Devetak Prokeš, voditelju Gincarlu Šegonu i Djedu Božićnjaku.


HVALA svima koji prate naš rad i prepoznaju naš trud i važnost pomaganja onima kojima je naša pomoć potrebna, a koje ne vidimo i ne čujemo jer su izolirani u svojim domovima.


Presretni i zahvalni želimo svima zdravu, sretnu, veselu i puno bolju 2022. godinu.