imageLoader
Izvlačenje Novogodišnje lutrije 2020.

Izvlačenje Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč je, kao i mnogi drugi događaji ove godine, održano u novom formatu. Sretni listići izvučeni su u prostorijama Društva uz prisustvo komisije, a dobitnike je izvukao Djed Božićnjak. Kako bi izvlačenje približili svim ljudima dobre volje i učinili ga maksimalno transparentnim, bilo ga je moguće pratiti prijenosom uživo putem interneta. 

Prodano je 5953 srećki. 

Nagrade se mogu podići u Društvu invalida, Vukovarska 9, uz prethodnu najavu na br. telefona 052/425-119, uz predočenje dobitnog listića do 05.02.2021.

Sav prihod namijenjen je za potrebe programa Mobilnog tima – pomoć najpotrebitijim članovima društva (obavljanje lakših kućanskih poslova, kupnja namirnica, lijekova, vožnja kod liječnika, obavljanje administrativnih poslova, odlasci u šetnju...) te za kupnju ortopedskih pomagala.

Veliko HVALA donatorima, sponzorima, HVALA svima koji su srećke prodavali, HVALA svima koji su srećke kupili, HVALA SVIMA koji su na bilo koji način doprinijeli u realizaciji ove već tradicionalne lutrije humanitarnog karaktera.

Hvala komisiji koju su činili Elio Štifanić, Denis Mikatović i Ljubica Devetak Prokeš i voditelju Gordanu Greguroviću.

HVALA svima koji prate naš rad i prepoznaju naš trud i važnost pomaganja onima kojima je naša pomoć potrebna, a koje ne vidimo i ne čujemo jer su izolirani u svojim domovima.


Presretni i zahvalni želimo svima zdravu, sretnu, veselu i puno bolju 2021. godinu.